Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ενδέχεται να αλλάξουμε ή να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή και η συνεχής χρήση αυτού του ιστότοπου μετά από μια τέτοια αλλαγή θα σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους τροποποιημένους όρους. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις και ελέγχετε συχνά.

Αυτή η ειδοποίηση απορρήτου στοχεύει να σας ενημερώσει σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, www.granespresso.gr. 

Κατά τη συλλογή των δεδομένων, ενεργούμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων και βάσει του νόμου υποχρεούμαστε να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με εμάς, σχετικά με το γιατί και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, καθώς και τα δικαιώματα που έχετε επί των δεδομένων σας.

Η κύρια προτεραιότητά μας είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ορθή χρήση τους. Για αυτόν τον λόγο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει συμμορφωθεί πλήρως με τις νέες διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR ή GPD) που τίθεται σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018.

Πρέπει να προστατεύσουμε το απόρρητό σας, να σας ενημερώσουμε πού, πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, να σας επιτρέψουμε να αλλάξετε ή να διαγράψετε (όλα ή μέρος αυτών) και να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα αν συμβεί κάτι.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων αλλά και για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της εταιρείας μας μέσω ταχυδρομείου ή τηλεφώνου χρησιμοποιώντας τα παραπάνω δεδομένα ή στέλνοντας ένα email στο info@granespresso.gr

ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ  ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

    • Όταν συμπληρώνετε μια φόρμα επικοινωνίας, ζητάμε το πλήρες όνομα και τη διεύθυνση email σας.

    • Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, ζητάμε τη διεύθυνση email σας.

    • Όταν εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, συμπληρώστε μια φόρμα εγγραφής όπου ζητάμε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Προκειμένου να ξεκινήσει η συναλλαγή του διαδικτυακού μας καταστήματος με τους πιθανούς πελάτες, είναι απαραίτητο για τους πελάτες να αποκαλύψουν ορισμένα από τα προσωπικά τους δεδομένα. Όταν ο πελάτης υποβάλλει μια παραγγελία, θα του ζητηθεί το πλήρες όνομά του, η διεύθυνση στην οποία θα σταλούν τα προϊόντα, το σταθερό τηλέφωνο (ή οποιοσδήποτε άλλος αριθμός τηλεφώνου που επιθυμεί να αποκαλύψει), η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και εάν επιλέξει πίστωση, οι πληρωμές με κάρτα απαιτούν επίσης αριθμό πιστωτικής κάρτας και ημερομηνία λήξης.

Γιατί συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες;

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο προϊόντων μας, το οποίο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και συχνά περιλαμβάνει ειδικές προσφορές. Ζητούμε τη συγκατάθεσή σας και θα σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο μας μόνο εφόσον συνεχίσετε να συμφωνείτε.

Ανάλογα με τον σκοπό της επίσκεψής σας και την υπηρεσία που επιθυμείτε να λάβετε μέσω της Ιστοσελίδας μας, ο τύπος προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε θα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου κ.λπ. Σημειώνεται ότι ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 (“GDPR”) δεν καλύπτει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σχετικά με νομικά πρόσωπα και ιδίως εταιρείες που έχουν συσταθεί ως νομικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του τύπου και των στοιχείων επικοινωνίας του νομικού προσώπου.

Όταν συμπληρώσετε και υποβάλετε τη φόρμα επικοινωνίας, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να απαντήσουμε στο μήνυμά σας.

Όταν εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το email σας χρησιμοποιείται έτσι ώστε να μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεσή σας. Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εσάς.

Τα δεδομένα που συμπληρώνετε για να ξεκινήσετε τη διαδικτυακή σας συναλλαγή στο κατάστημα χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας για την ολοκλήρωση της πληρωμής, την επεξεργασία της παραγγελίας σας και την αποστολή των προϊόντων σας. Θα σας στείλουμε επίσης μια απόδειξη μέσω email και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την παράδοσή σας.

 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Όσον αφορά τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ενημερωτικό δελτίο, τη φόρμα επικοινωνίας και το email εγγραφής στον ιστότοπο, οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων που μπορεί να σας επηρεάσουν.

Ως μέρος των δραστηριοτήτων μας, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την εταιρεία μας, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας με τρίτους συνεργάτες μας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να διερευνήσουμε τη δυνατότητα συνεργασίας μαζί σας.

Όσον αφορά τις συναλλαγές, τα σχετικά δεδομένα του πελάτη καταγράφονται στο περιβάλλον της αρμόδιας τράπεζας (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας και ημερομηνία λήξης) προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής των παραγγελθέντων προϊόντων και διαγράφονται μετά τη συναλλαγή. Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών, εκτός από τις προαναφερθείσες πληροφορίες που γνωστοποιούνται στην τράπεζα, η εταιρεία με τη συγκατάθεση των πελατών, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τις πληροφορίες τους σχετικά με τις προσφορές και τις ενημερώσεις για τα προϊόντα της.

Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας;

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μαζί μας, οι πληροφορίες των παραγγελιών σας διατηρούνται στη βάση δεδομένων της εταιρείας μας, μέχρι τη λήξη των αξιώσεων που ενδέχεται να προκύψουν από τις συναλλαγές, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Τα δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί στο περιβάλλον της αρμόδιας τράπεζας και σχετίζονται με την επεξεργασία συναλλαγών, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας και η ημερομηνία λήξης, δεν τηρούνται από την εταιρεία μας.

Όσον αφορά τα δεδομένα που προκύπτουν από το ενημερωτικό δελτίο και τη φόρμα επικοινωνίας, οι πληροφορίες διατηρούνται εφόσον συμφωνείτε με τις πληροφορίες σας σχετικά με τα προϊόντα μας ή για προωθήσεις της εταιρείας μας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ

Εάν έχετε παράπονα σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.