Χριστούγεννα και μωρό, αυτές οι λέξεις μαζί είναι μαγεία!

Χριστούγεννα και μωρό, αυτές οι λέξεις μαζί είναι μαγεία.

“Χριστούγεννα” και “μωρό”! Μα πείτε πόσο όμορφα ταιριάζουν! Μπορεί λίγα χρόνια πριν να ακούγατε Χριστούγεννα και να σκεφτόσασταν μόνο δουλειές στο γραφείο, κίνηση στους δρόμους και τραπέζια με συγγένεια που έχετε να δείτε αιώνες, φέτος όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά!

Γιατί τα Χριστούγεννα με το μωρό είναι ΤΕΛΕΙΑ!


Δεν είστε πια μόνο δυο στο σπίτι, αλλά τρεις. Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ σημαντικά για σένα αλλά και για το μωρό σου. Τα πρώτα Χριστούγεννα του παιδιού σου πρέπει να είμαι μαγικά και να σου μείνουν για αξέχαστα για πάντα!

Άσε το μωρό σου να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα Χριστούγεννα. Πρέπει ακόμα και από την πρώτη του φορά να δει, να αγγίξει, να μυρίσει τα πάντα. Στόλισε το σπίτι αλλά και το δωμάτιο του μωρού. Άστο να αγγίξει τα κλαριά του δέντρου. Άστο να πάρει όλες τις μυρωδιές των Χριστουγέννων.

Η πρώτη γνωριμία με τον Άγιο Βασίλη. Ναι και τώρα μπορείς να ξαναζήσεις την αγωνία για το πότε θα έρθει ο Άι Βασίλης. Τώρα μπορείς να κάνεις την πρώτη γνωριμία είτε να βρεις έναν Άγιο Βασίλη σε κάποιο εμπορικό ή πάρε μια στολή για τον άντρα σου ή τον αδερφό σου κ.λ.π. Θα σου χρειαστεί και τα επόμενα χρόνια που θα πρέπει να φτιάξεις πιο ωραία σκηνικά για το παιδί σου, που θα έχει μεγαλώσει.