5 + 1 χριστουγεννιάτικες ταινίες1. Christmas Made to Order / Χριστούγεννα κατά Παραγγελία (2018)

Ένας αρχιτέκτονας φιλοξενεί την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα και προσλαμβάνει μια συντονίστρια εορτών που τελικά δεν θα φέρει μόνο γιορτινά στολίδια στη ζωή του.

2. Christmas Wonderland / Η Χριστουγεννιάτικη Χώρα των Θαυμάτων (2018) 

Μια έφορος γκαλερί αναβιώνει το πάθος της για την τέχνη και όχι μόνο, όταν γυρίζει στην γενέτειρά της για τις γιορτές και ξανασμίγει με τον σχολικό της έρωτα.

3. 12 Gifts of Christmas / Τα 12 Δώρα των Χριστουγέννων (2015)

Όταν μια απένταρη καλλιτέχνιδα βρίσκει δουλειά ως προσωπική βοηθός αγορών, γνωρίζει έναν αγχωμένο διαφημιστή που δεν παθιάζεται μόνο με την ικανότητα της να ψωνίζει δώρα.

4. My Christmas Inn / Χριστούγεννα στο Πανδοχείο (2018)

Λίγο πριν από μια μεγάλη προαγωγή, μια γυναίκα κληρονομεί ένα πανδοχείο στην Αλάσκα, όπου οι χριστουγεννιάτικες παραδόσεις κι ένας δικηγόρος αρχίζουν να τη γοητεύουν.

5. Operation Christmas Drop / Χριστούγεννα Εξ Ουρανού (2020)

Μια υποδειγματική βοηθός πολιτικού ερωτεύεται έναν καλόκαρδο στρατιωτικό πιλότο, ενώ προσπαθεί να καταστρέψει την τροπική του βάση και τη χριστουγεννιάτική της παράδοση.

6. A Wedding for Christmas / Ένας Γάμος για τα Χριστούγεννα (2018)

Όταν ο χριστουγεννιάτικος γάμος της αδερφής της συμπίπτει με μια εκδήλωση για τη δουλειά, μια φιλόδοξη διοργανώτρια γάμων πρέπει να διαλέξει: καριέρα ή οικογένεια;Όλες οι ταινίες είναι διαθέσιμες στο Netflix