Στην Κουζίνα με τη Μάρθα | Tiramisu

Το απόλυτο ιταλικό γλυκό με άρωμα εσπρέσο. Απογειώστε το γλυκό σας χρησιμοποιώντας τις κάψουλες εσπρέσο από την @granespresso για πιο έντονο άρωμα και γεύση.

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ 

1 πακέτο σαβαγιάρ

2 κάψουλες Top Selection | Gran Espresso

2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής 

κακάο GRAN \ Ecuador Bitter

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Φτιάχνουμε τον εσπρέσο στην εσπρεσιέρα και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Μπορούμε να προσθέσουμε και κάποιο λικέρ στον εσπρέσο για πιο έντονη γεύση.

Χτυπάμε στο μίξερ το περιεχόμενο από τα φακελάκια της κρέμας ζαχαροπλαστικής με γάλα (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας) προκειμένου να αφρατέψει.

Βάζουμε μια κουταλιά της σούπας από τον εσπρέσο στο μείγμα και ανακατεύουμε.

Βουτάμε τα σαβαγιάρ στον εσπρεσο και τα τοποθετούμε φτιάχνοντας μια στρώση σε ένα ταψάκι.

Βάζουμε από πάνω τη μισή κρέμα. Τοποθετούμε άλλη μια στρώση σαβαγιάρ βουτηγμένα στον εσπρεσο και από πάνω την υπόλοιπη κρέμα.

Αφήνουμε στο ψυγείο. Διακοσμούμε με κακάο GRAN και σερβίρουμε.

 

Martha’s recipes | @martha_is_cooking